
پالاما>>>آشپزی>>طرز تهیه شیرینی>دستور پخت شیرینی خانگی لاو کیک ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه دسر لاو كيك ايتاليايى :
آرد ۱۷۵گرم شکر ۱۷۵گرم کره ۱۷۵گرم تخم مرغ۳عدد پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری اسانس وانیل چند قطره مواد دسر : پنیر ریکوتا یا خامه ای ۴۵۰گرم تخم مرغ۲عدد شکر ۱سوم لیوان شکلات ۲۰۰گرم شیر۱لیوان پودر ژلاتین ۴قاشق غذاخوری پودر پودینگ ۱بسته
کره و شکر را مخلوط کرده و خوب هم بزنید و بعد تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.به مایه کمی اسانس وانیل اضافه کرده و باز به خوبی هم بزنید. آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و ۲ تا ۳ بار الک کنید تا کاملا هوا خورده و سبک شوند. این مواد را کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط کنید يك لايه نازك از مواد را در قالب بريزيد بقيه مواد را نگهداريد طرز تهیه دسر رویه: پنیر ریکوتا و تخم مرغ را داخل ظرفی به خوبی مخلوط کنید و بعد شکر و کمی اسانس وانیل به آنها افزوده و مجددا به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. مایه را روی مایه كيكریخته و بعد بقیه مواد كيكرا روی آن پخش کنید. قالب کیک را به مدت ۱ ساعت داخل فر گرم شده قرار دهید پس از پخت كيكرا از قالب خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شود . طرز تهیه لایه سوم : شکلات تخته ای را خرد کرده و به روش بن ماری آن را کاملا آب کنید . پودر پودینگ و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود سپس پودر ژلاتین را اضافه کنید و پس از اینکه حل شد از روی حرارت بردارید و با شکلات مخلوط کنید . صبر کنید تا پودینگ کامل سرد شود.کیک سرد شده را به قالب برگردانید و پودینگ را روی آن بریزید و کاملا پخش کنید و آن را به مدت ۷ تا ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید .
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0